Prva stran > Novice > BRENKANJE ZA ODRASLE

BRENKANJE ZA ODRASLE

Tolmin, 1. 9. 2022
Učenje igranja akordov na kitari SE BO IZVAJALO
Na GŠ Tolmin razmišljamo o uvedbi novega programa, namenjenega odraslim, BRENKANJE ZA ODRASLE.
Pouk bi potekal v skupinah, 1x tedensko, v prostorih GŠ Tolmin. Namenjen bi bil učenju brenkanja akordov. Vanj bi se lahko vpisali učenci od 11. leta dalje (tudi odrasli). Od interesa bi bila odvisna cena programa, vendar predvidevamo, da bi se gibala nekje med 30 in 80€ na mesec (4x po 30 - 60min - odvisno od starosti učencev).
Če se za omenjeni program zanimate, izpolnite anketo, ki jo najdete na tej povezavi
https://1ka.arnes.si/a/6c2ad186
Anketa bo aktivna do 29.8.2022. Trenutno preverjamo kolikšen je interes.
Prosimo vas, da to novico posredujete tudi tistim, ki bi jih utegnilo zanimati.


Na podlagi rezultatov ankete smo se odločili, da bomo BRENKANJE ZA ODRASLE izvajali. Vse zainteresirane, ki so starejši od 11 let (tudi tiste, ki ankete niso izpolnili) prosimo, da nam sporočite svoj e naslov, da vas bomo lahko obvestili o naslednjih korakih. Pišite nam na ravnatelj@gs-tolmin.si
V sredo, 21.9.2022, vas ob 18.30 vabimo na sestanek, v dvorano GŠ Tolmin. Na njem vam bomo podali informacije glede urnika pouka, instrumenta, cene in vam odgovorili na vaša vprašanja. Vabljeni!
Pouk brenkanja se bo izvajal ob torkih in sredah. Vsaka skupina bo imela pouk enkrat tedensko po 45 min. Šolsko leto smo razdelili na dva sklopa: od oktobra do januarja in od febrarja do maja. Vpis v 2. sklop bo možen v mesecu januarju. Zainteresirani naj nas kontaktirajo oz. izpolnijo VPISNI LIST.
Objavljeno: 22. 8. 2022