Prva stran > O šoli > Oddelki > Oddelek Kobarid 23/24

Oddelek Kobarid 23/24

Naslov:
Gregorčičeva ulica 18a
5222 Kobarid


Oddelek v Kobaridu je po številu učencev največji od naših dislociranih oddelkov. V šolskem letu 2023/24 je vanj vključenih 76 otrok. Pouk kitare, klavirja, harmonike, kljunaste flavte, klarineta in saksofona  poteka na oddelku dvakrat tedensko. Pouk violine, trobente, pozavne in flavte pa enkrat tedensko. Nekateri učenci se k pouku violine, violončela, orgel, citer, tolkal, petja, glasbene pripravnice, plesne pripravnice in baleta ter orkestrov vozi enkrat tedensko v Tolmin. Ves pouk, vključno s skupinskim Nauka o glasbi poteka v prostorih nad Vrtcem Kobarid.
Na oddelku poučujejo Urška Kavčič, Mirjana Antih Čebokli, Nejc Čebokli, Stojan Milinković, Katja Skočir, Aleksandar Stajić, Nika Hribar, Tina Grego in Andrea Pandolfo. 
Mlada kitaristka je pod mentorstvom Mirjane Antih Čebokli na mednarodenm tekmovanju dosegla srebrno plaketo. Pianist je pod mentorstvom Ane Kravanja na mednarodnem tekmovanju CELEIA dosegel zlato plaketo, prav tako tudi na mednarodnem tekmovanju v Naborjetu. Plesalka se je pod mentorstvom Margarite Isaeve udeležila mednarodnega tekmovanja TU-TU.. ČESTITAMO!

V preteklem šolskem letu je na 29 nastopih sodelovalo 203 učenci.

V tem šolskem letu na oddelku načrtujemo mesečne šolske nastope in nastope v sodelovanju z drugimi organizacijami in društvi.
Datum objave: 3. 10. 2023