Prva stran > O šoli > Projekti

Projekti

  http://www.cresnjevec.si/files/2016/05/logo-prva-zaposlitev.jpg                      
                                               
Projekt PRVA ZAPOSLITEV V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU 2018

V okviru projekta PRVA ZAPOSLITEV V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU 2018, smo dne 1.4.2018 zaposlili magistrico violinistko, Tino Grego.

Prva zaposlitev poteka od 1.4.2018 do 31.11.2018.

Cilj projekta "Prva zaposlitev v vzgoji in izobraževanju" je zagotavljanje dostopnosti do čim hitrejše in kakovostne zaposlitve na področju vzgoje in izobraževanja ter s tem k povečanju deleža zaposlenih med mladimi.

V času projekta se bo učiteljica začetnica preko načrtovanega, organiziranega in strokovno vodenega praktičnega usposabljanja uvajala v vzgojno-izobraževalno delo v Glasbeni šoli Tolmin.
Kot učiteljica začetnica se bo uvajala in tudi delno samostojno preizkusila pri učenju različnih med seboj kompatibilnih predmetov. V sklopu projekta bo seznanjena tudi z urejanjem dokumentacije in drugimi nalogami povezanimi s pedagoškim procesom ter z zakonodajo,
 internimi akti šole in strokovnim gradivom (učni načrti, predmetnik, strokovna literatura …).
Učiteljica začetnica bo pridobivala vzgojno-izobraževalne izkušnje, ki so obvezne za pridobitev poklicne kvalifikacije, in opravila vse z zakonom in drugimi predpisi določene aktivnosti za pristop k strokovnemu izpitu s področja vzgoje in izobraževanja.


"Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada"

 
Datum objave: 17. 4. 2018