Prva stran > O šoli > Projekti

Projekti

  http://www.cresnjevec.si/files/2016/05/logo-prva-zaposlitev.jpg                   


   
                                               

Projekt PRVA ZAPOSLITEV V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU 2018

V okviru projekta PRVA ZAPOSLITEV V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU 2018, smo dne 1.4.2018 zaposlili magistrico violinistko, Tino Grego.

Prva zaposlitev poteka od 1.4.2018 do 31.11.2018.

Cilj projekta "Prva zaposlitev v vzgoji in izobraževanju" je zagotavljanje dostopnosti do čim hitrejše in kakovostne zaposlitve na področju vzgoje in izobraževanja ter s tem k povečanju deleža zaposlenih med mladimi.

V času projekta se bo učiteljica začetnica preko načrtovanega, organiziranega in strokovno vodenega praktičnega usposabljanja uvajala v vzgojno-izobraževalno delo v Glasbeni šoli Tolmin.
Kot učiteljica začetnica se bo uvajala in tudi delno samostojno preizkusila pri učenju različnih med seboj kompatibilnih predmetov. V sklopu projekta bo seznanjena tudi z urejanjem dokumentacije in drugimi nalogami povezanimi s pedagoškim procesom ter z zakonodajo, internimi akti šole in strokovnim gradivom (učni načrti, predmetnik, strokovna literatura …).
Učiteljica začetnica bo pridobivala vzgojno-izobraževalne izkušnje, ki so obvezne za pridobitev poklicne kvalifikacije, in opravila vse z zakonom in drugimi predpisi določene aktivnosti za pristop k strokovnemu izpitu s področja vzgoje in izobraževanja."Naložbo sofinancirata Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije."

NASLOVI PROJEKTOV
INTENZIVNE VAJE ORKESTROV GŠ TOLMIN

SREČANJE UČENCEV GŠ LOGATEC IN GŠ TOLMIN
DAN ODPRTIH VRAT
PREDSTAVITEV INSTRUMENTOV NA ODDELKU KOBARID

ORKESTRSKI VEČERI GŠ TOLMIN, 17.5.2018
ORKESTRSKI VEČERI GŠ TOLMIN, 18.5.2018
ORKESTRSKI VEČERI GŠ TOLMIN, 27.5.2018
ORKESTRSKI VEČERI GŠ TOLMIN, 28.5.2018
IZLET V GALERIJO

NASTOP ABSOLVENTOV GŠ TOLMIN
ORKESTERKAMP
Datum objave: 17. 4. 2018