Prva stran > Novice > Podaljšan vpis

Podaljšan vpis

Tolmin, 10. 9. 2024
Vpis v PGV, GP (Bovec), PP in KFL (Kobarid, Most na Soči) do 29.9.2024
Vpis v programe ali prijava na preizkus glasbenih sposobnosti je namenjena otrokom, ki še NE OBISKUJEJO programov GŠ Tolmin. 
Še vedno se je mogoče vpisati v:
PREDŠOLSKO GLASBENO VZGOJO (PGV, letniki 2019),
GLASBENO PRIPRAVNICO (GP) na oddelku Bovec,
program GLASBA (KFL+NGL) v Kobaridu in na Mostu na Soči ter
PLESNO PRIPRAVNICO (PP).
Vpis bo odprt do 29.9.2024.


Vpis v predšolsko glasbeno vzgojo - PGV, glasbeno pripravnico - GP in plesno pripravnico - PP je mogoč TUKAJ, brez predhodnega preizkusa. Urnik pouka najdete na naši spletni strani. GŠ TOLMIN

Vpis v program glasba (KFL+NGL) je mogoč po uspešno opravljenem preizkusu glasbenih ali plesnih sposobnosti. Trenutno so prosta mesta v Kobaridu in na Mostu na Soči. K preizkusu se prijavite preko ELEKTRONSKE PRIJAVNICE. Datum preizkusa bo določen glede na število prijav. O točnem terminu preizkusa vas bomo elektronsko obvestili na naslov, ki ga boste navedli v prijavnici. Do preizkusa lahko otrok obiskuje pouk NGL.

O programih si lahko več preberete
TUKAJ.

PREIZKUSI GLASBENIH in PLESNIH SPOSOBNOSTI za sprejem v 1. r. NGL in instrumenta/baleta - petje pesmice po lastnem izboru, ponavljanje ritmičnih in melodičnih motivov za učiteljico

O rezultatih preizkusa glasbenih/plesnih sposobnosti vas bomo še isti dan pisno obvestili . V primeru uspešno opravljenega preizkusa vam bomo poslali vpisni list, katerega nam boste podpisanega vrnili. V primeru neuspešno opravljenega preizkusa vpis v programe GŠ ni mogoč.
Objavljeno: 10. 9. 2024