Prva stran > O šoli > Arhiv > Šolsko leto 2020/21 > Oddelek Kobarid 20/21

Oddelek Kobarid 20/21

Naslov:
Gregorčičeva ulica 18a
5222 Kobarid


Oddelek v Kobaridu je po številu učencev največji od naših dislociranih oddelkov. V šolskem letu 2020/21 je vanj vključenih 85 otrok. Pouk kitare, klavirja, harmonike, violine, kljunaste flavte, klarineta in tolkal  poteka na oddelku dvakrat tedensko. Pouk trobente, pozavne, tube, flavte in saksofona pa enkrat tedensko. Ves pouk, vključno s skupinskim poukom Nauka o glasbi poteka v prostorih nad Vrtcem Kobarid.
Na oddelku poučujejo Urška Kavčič, Mirjana Antih Čebokli, Joanna Blejwas, Aleksander Ipavec, Stojan Milinković, Katja Skočir, Tina Grego, Nika Hribar, Mojca Križnič, Matija Mlakar, Andrea Pandolfo, Jaan Wu Štokelj. Nekaj učencev se k pouku petja, flavte, saksofona, oboe, pozavne, violine, violončela, predšolske glasbene vzgoje, glasbene pripravnice, solfeggia, plesne pripravnice in baleta ter orkestrov vozi v Tolmin.
Učenci in učitelji se aktivno vključujejo v kulturno življenje kraja in sodelujejo na mnogih javnih prireditvah v Kobaridu in okolici. Pripravljajo tudi redne šolske nastope, na katerih se predstavijo vsi učenci. V preteklem šolskem letu je na 14 nastopih sodelovalo 111 učencev.

V tem šolskem letu na oddelku načrtujemo mesečne šolske nastope in nastope v sodelovanju z drugimi organizacijami in društvi.
Datum objave: 21. 9. 2020