Prva stran > O šoli > Arhiv > Šolsko leto 2019/20 > Oddelek Kobarid 19/20

Oddelek Kobarid 19/20

Naslov:
Gregorčičeva ulica 18a
5222 Kobarid


Oddelek v Kobaridu je po številu učencev največji od naših dislociranih oddelkov. V šolskem letu 2019/20 je vanj vključenih 90 otrok. Pouk kitare, klavirja, harmonike, kljunaste flavte, saksofona in klarineta poteka na oddelku dvakrat tedensko. Pouk tolkal, pozavne, tube, flavte in violine pa enkrat tedensko. Ves pouk, vključno s skupinskim poukom Nauka o glasbi poteka v prostorih nad Vrtcem Kobarid.
Na oddelku poučujejo Urška Kavčič, Mirjana Antih Čebokli, Joanna Blejwas, Aleksander Ipavec, Stojan Milinković, Katja Skočir, Tina Grego, Nika Hribar, Mojca Križnič, Matija Mlakar, Andrea Pandolfo, Jaan Wu Štokelj. Nekaj učencev se k pouku petja, flavte, saksofona, oboe, pozavne, violine, violončela, solfeggia, plesne pripravnice in baleta ter orkestrov vozi v Tolmin.
Učenci in učitelji se aktivno vključujejo v kulturno življenje kraja in sodelujejo na mnogih javnih prireditvah v Kobaridu in okolici. Pripravljajo tudi redne šolske nastope, na katerih se predstavijo vsi učenci. V preteklem šolskem letu je na 20 nastopih sodelovalo 193 učencev. Harmonikar se je pod mentorstvom Aleksandra Ipavca udeležil mednarodnega tekmovanja v Povolettu in dosegel 2. nagrado. ČESTITAMO!

V tem šolskem letu na oddelku načrtujemo mesečne šolske nastope in nastope v sodelovanju z drugimi organizacijami in društvi.
Datum objave: 8. 10. 2019