Prva stran > Novice > Izpolnjevanje pogoja PCT

Izpolnjevanje pogoja PCT

Tolmin, 15. 11. 2021
Za vstop v Glasbeno šolo Tolmin je potrebno izpolnjevati pogoj PCT
Zaradi slabe zdravstvene situacije v naši državi se zaostrujejo pogoji za obiskovanje pouka. Tako bo potrebno od srede, 17.11.2021 izpolnjevati pogoj PCT (prebolelost, cepljenost, testiranost) vsem, ki vstopajo v GŠ Tolmin, tudi učencem starejšim od vključno 6. leta.

UČENCI
Izpolnjevanje pogoja prebolevnosti ali cepljenosti dokazujejo s potrdilom, ki ga dajo na VPOGLED učitelju instrumenta.
Kdor se samotestira v osnovni ali srednji šoli prinese učitelju fotokopijo soglasja o samotestiranju, ki jo bo oddal v OŠ. Študentje napišejo izjavo o samotestiranju. Kdor obiskuje samo skupinski pouk GP, PP, baleta, NGL ali ORKESTRA pokaže potrdilo ali prinese fotokopijo soglasja učitelju predmeta. Vsi učenci, ki se samotestirajo, naj imajo vedno s seboj pri pouku EVIDENČNI LIST, ki ga dajo učitelju v vpogled.
Učenci, ki se ne želijo testirati, pouka v živo ne smejo obiskovati. Za pouk na daljavo se dogovorijo z učitelji predmetov.

OBISKOVALCI
Vstopanje v prostore šole ali oddelkov ni zaželeno. Ko pa je nujno potrebno morajo obiskovalci izpolniti Izjavo o izpolnjevanju pogoja PCT, ki jo najdejo ob vhodnih vratih matične šole, jo imajo v času zadrževanja na šoli pri sebi ter jo ob odhodu oddajo v nabiralnik pred vhodom. Na oddelkih Bovec in Kobarid izjavo oddajo učitelju, pri katerem so se zadrževali.

NASTOPI
Za obisk nastopov je potrebno izpolniti izjavo o izpolnjevanju pogojev PCT. V dvorano GŠ Tolmin na matični šoli vstopajo obiskovalci skozi vrata dvorane na zgornjem atriju. Trenutno je priporočeno število poslušalcev dva na nastopajočega učenca v Tolminu, v Kobaridu pa en poslušalec na nastopajočega učenca.
Objavljeno: 15. 11. 2021