Prva stran > Novice > Vpis v novo šolsko leto

Vpis v novo šolsko leto

Tolmin, 15. 4. 2021
Za učence, ki že obiskujejo pouk KFL ali INSTRUMENTA
Po šolskem koledarju poteka v mesecu aprilu evidenčno zbiranje prijav za vpis učencev v 2. in višje razrede instrumenta. Zato vas prosimo, da nam do 23.4. vrnete podpisan vpisni list, ki ste ga prejeli na e naslov. Prosim vas, da vpisni list natančno preberete, popravite morebitne napake ali spremembe, na dnu strani pa ne pozabite na kraj in datum ter podpis. Na drugo stran vpisnega lista natisnite in izpolnite še SOGLASJE staršev k zbiranju osebnih podatkov. Najdete ga na tej POVEZAVI. Če bo vaš otrok zaključil 6. r. nauka o glasbi, svojo odločitev o obiskovanu solfeggia potrdite s tem, da obkrožite razred I (v rubriki nauk o glasbi/solfeggio)
Vpisni list lahko dostavite:
- učitelju instrumenta
- lahko ga pošljete
 na naslov Prešernova 4a, 5220 Tolmin,
- lahko ga prinesete v nabiralnik pred vhodom v GŠ v Tolminu.
 
Če nimate možnosti tiskanja, nam to sporočite na ravnatelj@gs-tolmin.si
Če se boste odločili, da vaš otrok glasbenega šolanja ne bo nadaljeval, nam kot odgovor na to sporočilo napišete ŠOLANJA NE BO NADALJEVAL/A (navedete ime in priimek učenca ter instrument, ki ga je letos obiskoval).
 

Starše učencev KLJUNASTE FLAVTE prosimo, da izpolnijo OBRAZEC.
Glede na zdravstveno situacijo predvidevamo, da ne bo mogoče izpeljati Dneva odprtih vrat. Zato starše učencev KFL vabimo, da se, v primeru vprašanj povezanih z izbiro instrumentov, obrnete na vodstvo šole.
Objavljeno: 15. 4. 2021